WEGDROMEN OVER GRIEKENLAND…Ontmoet ook Agni von Meijenfeldt-Fournaraki op 25 september 2014 bij COCO-MAT in Amsterdam

DeTweedeCyclusCoverFrontOntmoet ook Agni von Meijenfeldt-Fournaraki op 25 september 2014 bij COCO-MAT in Amsterdam.
Dichteres en onderneemster Agni von Meijenfeldt-Fournaraki (Athene) schreef al op jonge leeftijd haar eerste gedichten. Zij is afgestudeerd in de Griekse en Franse Taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Athene. Aan de Universiteit van Amsterdam studeerde zij enige jaren Russische Taal- en Letterkunde. Sinds 1996 heeft zij een eigen bureau in Amsterdam dat Griekse- en Franse taal- en literatuurtrainingen geeft en culturele activiteiten organiseert voor bedrijven en particulieren. De Tweede Cyclus is haar tweede dichtbundel met Griekse en Nederlandse gedichten incl.CD Eerder verscheen Belevingen.

imageCOCOMAT samen met Griekenland.net organiseren wederom het event “Wegdromen over Griekenland” op 25 september van 18.00 tot 22.00 uur bij COCO-MAT in Amsterdam. Geniet tijdens deze magische avond van kwaliteit uit Griekenland. Een exclusief event voor 100 Griekenlandfans!

Reserveren VIA: http://bit.ly/1mhHVXh

DATUM: donderdag 25 september
TIJD: 18.00 tot 22.00 uur
LOCATIE: COCO-MAT Amsterdam, Overtoom 89, tel 020 – 489 29 27
DEELNAME: GRATIS

Advertentie