Yiannis Kotsiras @ Melkweg Amsterdam

Enjoy and Share introduceert voor de eerste keer in Nederland de beroemde Griekse zanger Yiannis Kotsiras, die de bekendste liederen van zijn eerste tot zijn laatste album in een akoestisch programma met ons komt delen.

Sunday, 3 April 2016 at 20:30
Melkweg Amsterdam
Lijnbaansgracht 234a, 1017 PH Amsterdam, Netherlands

https://www.facebook.com/events/1002084326514840/

Yiannis begon zijn carrière in 1990 en heeft in totaal al 14 albums opgenomen, die bijna allemaal goud en platina zijn geworden. Hij heeft onder anderen samen gewerkt met Charis Alexiou, Dimitris Mitropanos, Giorgos Dalaras en vele andere beroemde Griekse artiesten.

Drie fantastische muzikanten delen deze avond het podium met hem: Akis Katsoupakis speelt de piano en is ook verantwoordelijk voor de arrangementen, Vangelis Macheras bespeelt de snaarinstrumenten en Kostas Michalos speelt op de gitaren.

Meer informatie over Yiannis Kotsiras: www.kotsiras.gr, www.facebook.com/kotsiras.gr

Advertentie